6 sätt att upprätthålla sexuell attraktion i långsiktiga relationer

Ingenting görs av sig själv. Och för att parets ömsesidiga känslor och erotiska energi ska förbli på samma nivå måste du arbeta med relationer. Prova dessa metoder: Även om de riktas till kvinnor kan män också dra nytta av dem.

Grunden för en romantisk relation är en erotisk attraktion, önskan om en kärleksfusion med en annan och önskan att uttrycka för honom spänningen och glädjen som orsakar hans närvaro. Utbytet av sådana upplevelser upprätthåller och stärker anslutningen i par. Om denna sensuella spänning försvinner över tiden?

Ja, en sådan fara finns. Men familjenpsykologen Anna Koteneva tror att hon kan undvikas: ”Attraktionen är inte alls skyldig att försvinna. Det kan upprätthållas, du kan prenumerera, starta om ”. För detta erbjuder hon kvinnor sex sensuella metoder.

1. Skapa en erotisk atmosfär

Spontanitet är vacker. Men det händer att det ena i ett par är en önskan, och den andra är ännu inte redo. Hur man är? Förbered er båda, efter att ha tänkt ut manuset till ett kärleksspel och skapa en lämplig miljö.

 • Var försiktig så att situationen måste ha sensorisk kommunikation: aromer för huset, spridd belysning, mjuka eller flytande tyger … förväntningar och förväntan;
 • Förbered till exempel att massera dig själv med olja och föreställa sig händerna på hans kropp;
 • Ligga tillsammans på sängen, klä av dig, men inte röra varandra. Stäng ögonen och föreställ dig en kärlek till kärlek;
 • Öppna ögonen och berätta för varandra, glömma av anständighet, om dina upplevelser, drömmar och önskningar. Om vad du föreställde dig och vad som kunde implementeras;
 • Sitter varandra, försök att samordna andningen.

För vad?

Vi är vana att rusa, men att älska är inte något som vi behöver avsluta snabbt. Tvärtom, detta är dags för omtänksamhet och uppmärksamhet åt dig själv. Förberedelser kan vi vara mer fulla av sensationer – och de kan vara de mest oväntade och fascinerande.

Låt dig själv inte rusa händelser, utan att njuta av dem, njuta av en minut på en minut, uppleva alla nyanser av känslor. Som ett resultat kommer nöje inte att bli starkare, men det kommer att bli mer oväntat. Och överraskningen i sex är ett av de bästa medlen som kan stödja partners ömsesidiga attraktion.

2. Känn dig fri att fantasera

Vi har alla yttre erogena zoner, men vi har inre rikedom – erotisk fantasi. Det är naturligt att ha sexuella fantasier, det är nödvändigt och användbart. De kan berätta om vad som är dolt i det mystiska djupet i vår själ. Fantasi är en speciell, osynlig, stark och svarande erogen zon.

 • Skriv ner fem fantasier, från enkla till bisarra;
 • Berätta om en som du vill ha;
 • Implementera tre av dem med en partner;
 • Fråga resten av en av vännerna: om något liknande kom till henne? Efter att ha pratat om detta kommer du att förstå att fantasier inte är främmande för mycket fler människor än du kan anta;
 • Hitta tre nya fantasier, roliga och spännande.

För vad?

Fantasier, imaginära sexuella scenarier är kraftfulla aktivatorer av lust. Som resultat av medvetslösa ambitioner följer de inte anständighetslagen och kan överraska, till och med skrämma. Det är därför vi känner till våra fantasier, vi förstår vad vi egentligen är. Samtidigt är det inte nödvändigt att sätta dem i praktiken. Du kan leka med dem, dela med en partner eller lämna dem på din plats. Och introduktionen av fantasier, till och med en delvis, i sex ger den en unik nyans.

3. Släpp kroppen

Kroppen är ett verktyg för att förvandla en önskan till nöje. Begräns inte det, låt dess naturliga sensualitet öppna sig.

 • Titta i spegeln, föreställ dig hur en annan ser på dig. Kom ihåg dina fantasier och lyda deras energi;
 • Vilket djur är förknippat med dig med sexualitet? Hur det rör sig, hur det låter? Föreställa sig. Växande! Spinna! Känna och samla ditt vilda djur;
 • Klä sig sexuellt (vilket inte betyder trotsande alls) och ägnar eftermiddagen för en promenad. Lägg märke till de upphetsade blicken riktade till dig. Kom ihåg och spara en känsla av din styrka och kraft.

För vad?

Vi upptäcker djurens sida av kroppen och ger vila till hjärnan. Därför är vi glada över att öppna vår kropp för åsikter (detta gäller både kvinnor och män), antyder möjligheten till nöje och samtidigt upprätthålla kontrollen över situationen. Detta är ett sätt att frigöra.

4. Hitta punkten g

Det är uppkallad efter sexologen Ernst Grafenberg som upptäckte henne, och i själva verket är det inte en punkt, utan en del av känsligt tyg. Det ligger på vaginaens främre vägg och när den stimuleras av penis eller fingrar ökar kraftigt i storlek och orsakar akuta sexuella sensationer. Genom att utforska vår intima anatomi upptäcker vi nya sensoriska förmågor.

 • Börja med klitoris. Se det med hjälp av en spegel långsamt, som din medbrottsling och assistent. Lär dig själv att vara upphetsad. 1-2 gånger om dagen, i 5-10 minuter, smeker bara klitorisområdet, och det är det. Samtidigt är fantasier och visning av erotiska eller porrfilmer inte förbjudna;
 • Gå sedan på jakt efter din punkt G – dig själv eller tillsammans. Slipa och kom ihåg det – det ligger under skambenet, det är en något tuberös del, och en apelsin som liknar skalet liknar beröringen. Njut av denna uppenbarelse;
 • Fortsätt en unik, en tillgänglig studie för dig. Från de upptäckter som väntar på dig i dialogen med kroppen, din unika sexualitet föds.

För vad?

Om vi ​​känner oss själva väl kan vi hjälpa en annan bättre att förstå oss. En känslig studie ensam eller tillsammans ger ovärderlig fördel: tack vare honom börjar kroppen existera i verkligheten och tar en värdig plats i representationen av vår "jag". Alla kvinnor behöver utveckla en lugn, utan falsk blygsamhet, attityd till deras intima delar av kroppen. Detta är en studie av dess unika.

5. Förföra och styra

Det är mycket viktigt att veta och uppskatta din kropp, men det är https://www.thequickandtheundead.com/fngad-jag-vill-lamna-min-man-men-jag-kan-inte-p/ inte mindre viktigt – att förstå en partners kropp, lära sig att älska honom, titta på honom, ha kul bredvid honom.

 • Studera partnerens kropp. Ögonbindel honom (du kan också handas, bara noggrant!) och gå på en resa till huden – med händerna, tungan, fjädrarna, kärleksfulla ord;
 • Tiden spelar ingen roll här. Utrymmet är öppet framför dig. Du är nu drottningen och älskarinna i hans kropps rike;
 • Försök att agera på en partner bara visuellt. Binda honom till sängen och visa honom den hetaste striptease! Känna kraften i hans önskan och hur oförmågan att beröra dig börjar röra dig!

För vad?

Känn din erotiska kraft – speciellt nöje. Lek med sensationerna från en annan och din egen, få en pass till en värld där sexualitet förvandlas till gränslös kreativitet.

I en sexuell handling finns den så kallade "fasen av platån". Det föregår orgasm och ger mest nöje. Det kan uppnås rent spekulativt, till exempel genom visuella stimuli. Med en partner i staten Platon -fasen finns det ingen tvekan om att vi håller honom på toppen av nöje.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *